Om BIOBYG

Bagtanken

BIOBYG tilbyder og udvikler produkter som på den ene eller den anden måde gør haven lidt mere levende. – Lidt længere holdbarhed, lidt mindre gift, lidt flere insekter, lidt mere kunst, lidt mere leg.

Egetræ

Som man måske har bemærket har BIOBYG specialiseret sig i produkter der indeholder egetræ. Vi har selvfølgelig nogle standarder men mangler man nogle dimensioner eller produkter i egetræ er man meget velkommen til at kontakte os.

Med-byg

Vi forsøger at give produkterne et element af med-byg eller gør-det-selv. Dels fordi det holder prisen nede og dels fordi praktisk arbejde af og til er sundt for sjælen. Vi prøver derfor efter bedste evne at lave flere og bedre samlevejledninger så flest muligt kan få sved på panden og vabler på fingrene.

Design af uderum

Ved at kombinere blomsterkasser, bænke, border, hegn, espalie, hæk osv. kan man skabe gode grønne uderum. Vi laver meget gerne skræddersyrede produkter eller haverum. Har man større projekter eller bare gode ideer så kontakt venligst kontoret.

Leveret og monteret

BIOBYGs bagmand – Mikael K. Truelsen – er også daglig leder af netværket Mand&bil. Det betyder at der nationalt er 90 professionelle handymænd og håndværkere der står klar til at løse eventuelle anlægs- og montageopgaver. Så BIOBYG kan godt samle 10 højbede i Varde eller sætte 40 bænke op i Holbæk kommune eller lave 10 skolehaver i Århus – hvis det skal være.

Den kreative platform

BIOBYG ønsker at stille BIOBYG.DK og montagenetværk til rådighed for andre kunsthåndværkere, designere og håndværkere. Har man udviklet et produkt/koncept som man mener kunne passe ind i BIOBYGs ambition eller produktportefølje, så send et billede og en beskrivelse til post@biobyg.dk