Om BIOBYG

Bagtanken

Tanken med BIOBYG er at tilbyde og udvikle produkter som på den ene eller den anden måde gør haven lidt mere levende. – Lidt mere kvalitet, lidt mindre gift, lidt flere insekter, lidt mere kunst, lidt bedre leg. BIOBYG er stadig i kravlestadiet men vi håber at kunne folde ambitionen ud løbende.

Med-byg

Vi forsøger at give produkterne et element af med-byg eller gør-det-selv. Dels fordi det holder prisen nede og dels fordi praktisk arbejde af og til er sundt for sjælen. Vi prøver derfor efter bedste evne at lave flere og bedre samlevejledninger så flest muligt kan få sved på panden og vabler på fingrene.

Montagenetværk

Men BIOBYGs bagmand – Mikael K. Truelsen – er også daglig leder af netværket Mand&bil. Det betyder at der nationalt er 90 professionelle handymænd og håndværkere der står klar til at løse eventuelle anlægs- og montageopgaver. Så vi kan altså godt samle et højbed i Varde eller sætte 40 bænke op i Holbæk kommune eller lave 10 skolehaver i Århus – hvis det skal være.

Den kreative platform

BIOBYG ønsker at stille BIOBYG.DK og montagenetværk til rådighed for andre kunsthåndværkere, designere og håndværkere. Har man udviklet et produkt/koncept som man mener kunne passe ind i BIOBYGs ambition eller produktportefølje, så send et billede og en beskrivelse til post@biobyg.dk