Egetræ – planker, stolper og lister

Velkommen til BIOBYGs tømmerhandel. Her finder man egetræ til udendørs brug. Det er lufttørret (ikke ovntørret) og det er kernetræ (meget lidt splint). Det meste er savskåret (det kan svinge nogle millimeter på mål) men vi har også høvlede træ. Læs mere om produktet her: “om savskåret eg

Udvalg og priser – savskåret egetræ

Vi har pt savskåret egetræ i fire standardstørrelser. Det giver kreative selvbyggere gode muligheder for at bygge højbede, hegn, trapper, gangbroer osv.


Planker 3,5x7cm
24 kr. pr løbende meter.


BIOBYGS Lister /
Mål: 1,5×5,4cm;
velegnede til hegn, espalier osv.

Pris:
10 kr. pr lbm.

BIOBYGS Egetræsstolper /
Mål: 10x10cm;
sælges i hele længder á 300cm.

Pris:
300 kr. pr stk.

BIOBYGs egetræsstolper er 10x10cm og sælges i længder á 300cm.

BIOBYGS Blokke i kerneegetræ /
Mål: 25x33x300cm;
velegnede til bænke, trappetrin o.m.a..

Pris:
3000 kr. pr stk.


Udvalg og priser – høvlet egetræ

BIOBYGS høvlede egetræ.
Savskåret egetræ er rustikt, patinerer smukt og gør haven lidt mere levende – men ikke alle har samme forkærlighed for det rå udtryk.
Til dem har vi et udvalg af høvlet egetræ.
BIOBYGs høvlede egetræ er også lufttørret – d.v.s. til udendørs brug. I modsætning til vores savskårne træ, er det høvlede egetræ lig med lige linjer og en glat overflade.
Holdbarheden er på den gode side af 15 år.

Planker
64x30mm
L: 300 cm 
40 kr. pr lbm

Lister/planker
51x36mm
L: 150 cm
35 kr. pr lbm

Lister
30x30mm
L: 300 cm
28 kr. pr lbm

Stolper
ca 95x95mm
L: 300 cm
140 kr. pr lbm

Kvaliteten

Egetræ patinere smukt, det har styrke og lang holdbarhed – i særdeleshed ved jordkontakt – og det er et dejligt stykke træ at arbejde med. Problemet er – eller har været – prisen.

Ved at gentænke indkøb, opskæring og levering, kan BIOBYG tilbyde egetræsplanker der kun er 20 % dyrere end høvlet lærk fra jem&fix. 20% dyrere og 300% bedre – det er egetræ til havefolket og selvbyggeren.

BIOBYGs egetræ er af høj kvalitet, men det er havekvalitet og ikke møbelkvalitet. Der vil være knaster, farveforskelle, ormehuller m.m. og nogle plankerne vil have slået sig. Men vi sender ikke træ ud af huset hvor den generelle styrke og holdbarhed ikke er i orden eller som ikke med rimelighed kan monteres.

Savskåret, uhøvlet egetræ må og skal ikke sammenlignes direkte med det høvlede konstruktionstræ, man kender fra byggemarkedet. Overfladen er grovere og der vil være flere fejl og unøjagtigheder.

Det medfører, at man ikke kan regne med at kunne bruge 100% af egetræsplankerne i 100% af længderne. Bestil ca 10% mere end du skal bruge, så er du på den sikre side.

Og det træ vi leverer til selvbyggeren er af fuldstændig samme kvalitet som det, vi selv monterer. De billeder man ser på biobyg.dk er lavet af den trækvalitet man kan forvente. Se mere om træ og montering her: “Om savskåret egLevering: 560 kr. Prisen er inkl moms og gælder på fastland og brofaste øer*.

*Tillæg på 130 kr. ved levering i region Hovedstaden og på Lolland/Falster (i alt 690kr.)
***
Afhentning: Mejerivejen 25, 5290 Marslev
– efter bestilling er varen klar til afhentning indenfor 2-3 hverdage.

Ved spørgsmål eller bestilling, kontakt kontoret på tel:
3024 0632

– eller brug kontaktformularen “Få en pris”.Inspiration