Køb og vilkår

Bestilling

Biobyg er ikke en tømmerlast med faste åbningstider. Vi har værksted og lager på Tolderlundsvej i Odense, men der er dage, hvor vi ikke er der, fordi vi er ude og levere eller bygge!
Du kan altid få fat i os på telefon, via mail eller via “Få en pris”-formularen.

Levering

Vi leverer selv og forsøger i sæsonen marts – september (minus juli hvor leveringerne holder ferie) at levere ugentligt skiftevis til Jylland og Sjælland. Derfor er leveringstiden højst 14 dage.
En endelig købsaftale indeholder ALTID en afklaring og accept af leveringsbetingelserne.

Pris for levering er 400 kr. inkl moms pr sted (ikke pr produkt). Prisen dækker fastland og brofaste øer – undtaget er dog nord for Limfjorden og Lolland-Falster, hvor vi forsøger at finde en mindelig løsning.

OBS:
Hvis egetræsplankerne bliver våde mens de ligger på fliser, kommer der brune pletter/plamager. Disse går væk igen, men er grunden til at vi nødigt aflæsser på fliser uden tag over.

Afhentning

Det er muligt at afhente på Tolderlundsvej 121, 5000 Odense C.
Kontakt os for at aftale et nærmere tidspunkt.

Betaling

Betaling senest ved levering. Der fremsendes en faktura som betales forud via webbank
Merkur andelskasse Reg: 8401 Kontonr. 4209518 –
eller kontant ved levering. Vi modtager ikke Mobilepay.

Vilkår

  • Der laves en endelig aftale om bestilling, pris og levering via mail.
  • Betaling senest ved levering. Der fremsendes en faktura som betales forud via webbank eller kontant ved levering. Vi modtager ikke Mobilepay.
  • De produkter der fremstilles på bestilling (havebænke, haveborder) eller skæres på mål (højbede), kan ikke returneres.
  • Evt. fejl og mangler afhjælpes så hurtigt som muligt.
  • Egeplanker i hele længder kan – hvis de har været opbevaret korrekt (tørt) – returneres inden for 14 dag.
  • BIOBYG kan i forbindelse med sygdom, nedbrud af bil o. lign. helt eller delvis ophæve en aftale. Evt. udgifter hos 2. eller 3. mand i forbindelse med dette kan ikke påføres BIOBYG.