Sneglehegn

Vores sneglehegn forhindrer mekanisk sneglene i at invadere et område; giftfrit og effektivt. BIOBYGs sneglehegn er produceret i 0,8 mm, varmegalvaniserede stålplader. Pladerne bukkes i form som et “et-tal”, hvor den lodrette side er 6 cm og “næsen” er 5 cm lang.

Muligheder

Sneglehegnet kan nemt monteres på eksisterende højbede eller andre lodrette flader, hvor man effektivt ønsker at stoppe sneglenes fremmarch. Siderne produceres i længder á 200 cm, og hjørnerne er selvfølgelig bukket, så de passer til siderne.


2 herregårdshøjbede 600x110x21cm
– med sneglehegn monteret, i kolonihave i Kolding

Pris

Sider: 39 kr. pr meter. inkl montageskruer

Hjørner: 32 kr. pr styk. inkl montagebolte/møtrikker.

Priserne er inkl. moms men ex levering

Få endelig pris via “Få en pris“.

Montagevejledning

  • Sneglehegnet forbores med et 4,2mm bor med ca 40 cms mellemrum. Hegnet fastgøres med de medfølgende A4 (rustfri/syrefast) pladeskruer. Hvor siderne evt. mødes, skal de overlapper med ca 3 cm.
  • Hjørnerne forbores med 4,2 mm bor og sættes fast med de medfølgende bolte og møtrikker. Man kan også bruge 4mm popnitter hvis man synes det giver en pænere afslutning.

OBS

: Det er vigtigt at hjørner monteres, så de stikker en lille millimeter ud over siderne (se billeder). Dette gøres for at forhindre rivende skarpe hjørner.


Inspiration