Uderum

BIOBYG vil gerne være med til at flytte undervisning eller møder udenfor. Derfor har vi skabt tegningen af et grønt uderum med læ og liv.

Beskrivelse

Tegningen (klik for stor) viser et område på 10,6 x 8,7 meter der er omgivet af en 50 cm bred og 42 cm høj plantekasse. Plantekassen fyldes med harpet muld.


I plantekassen plantes enten kirsebær-laurbær færdighæk 120 cm, eller der bygges et espalier (180 cm højt) og plantes efeu. Førstnævnte mulighed giver hurtigt læ. Sidstnævnte mulighed giver plads til krydderurter og andet godt i plantekasserne, mens man venter en sæson eller to på at slyngplanterne vokser til.

I selve rummet er opstillet seks grupper med bord/bænke. De er tænkt som faststående, men kan også leveres som flytbare. De seks grupper giver plads til 36 børn/unge eller 24 voksne. Bord og bænke et lavet i høvlet eg og sortmalet varmegalvaniseret stål. I hjørnerne modsat indgangene laves små hyggehjørner.

Pris

BIOBYGs uderum kan tilpasses efter behov, men den konstruktion der beskrives herunder koster 138.000 kr. leveret og monteret, inkl moms. Ved interesse kontakt venligst kontoret på tlf: 3024 0632

Havebænk i egetræ holder til det danske vejr. BIOBYG har p.t. fem forskellige modeller

Målgruppe

Målgruppen er skoler (efterskoler, gymnasier osv.), boligforeninger og virksomheder. Målet er, at man har et grønt rum som altid står klart – når vejret ellers tillader det.
BIOBYGs uderum er lavet i egetræ. Det er et robust og vedligeholdelsesfrit materiale med lang holdbarhed. Med dette udgangspunkt kan vi lave en smuk og velfungerende ramme som tjener sit formål år efter år efter år.Inspiration