HANDELSVILKÅR

Indhold 

  • Afgivelse af ordre 
  • Betaling
  • Levering
  • Returret
  • Returret – men IKKE på Medbyg
  • Fejl og mangler
  • Fejl og mangler – savskåret egetræ
  • Vilkår – montage- og byggeservice

AFGIVELSE AF ORDRE 
BIOBYG betragter det som en ordre når der er fremsendt et tilbud pr mail og kunden pr mail har bekræftet tilbuddets indhold, betingelser og pris. 

BETALING
Når ordren er klar til afsendelse eller afhentning – eller når produktet er leveret og monteret – fremsendes en faktura pr mail. Betaling skal ske via bankoverførsel. Det er en betalingsfrist på 3 dage netto ved afsendelse og afhentning og 14 dage ved leveret og monteret.  

LEVERING 
BIOBYG leverer som standard med fragtmand. Hvis man laver en aftale om levering med BIOBYG accepterer man at varen må kantstensleveres på adressen uden at kunden kvitterer for modtagelsen. Der sendes en sms til kunden når varen er afhentet hos BIOBYG og så vidt muligt også når varen er leveret på modtageradressen.  

RETURRET 
Et køb hos BIOBYG kan fortrydes i 14 dage. Ordren annulleres når varen er tilbageleveret i samme stand som modtaget. Returadressen er: BIOBYG, Mejerivejen 25, 5290 Marslev.  

RETURRET – MEN IKKE PÅ MEDBYG 
BIOBYG tilbyder IKKE returret på produkter der er tilpasset kundens længde, brede eller særlige ønsker (fx malet). Det betyder i praksis at der ikke er returret når man bestiller ”Medbyg”.  

FEJL OG MANGLER
BIOBYG afhjælper fejl og mangler ved det leverede i henhold til købeloven. Kontakt kontoret for løsning.  

FEJL OG MANGLER – SAVSKÅRET EGETRÆ 
BIOBYGs hovedprodukt er savskårne egeplanker. Savskåret træ fremstår ”grovere” end høvlet træ og selv om vi beskriver og henviser til dette mange steder på biobyg.dk så modtager vi alligevel af og til klager fra kunder som betragter denne ”grovhed” som en fejl. Det er især førstegangskøbere af savskåret træ der kan opleve det som om de bliver snydt. Men billeder på biobyg.dk vise udelukkende produkter lavet af det samme savskårne materiale som alle kunder modtager.  

BIOBYG afhjælper meget gerne fejl og mangler men vi kan ikke afhjælpe en fejl der ikke er der. Savskåret egetræ fra BIOBYG er et gennemført kvalitetsprodukt til at meget konkurrencedygtig pris. Men produktet kan ikke møde en forventning om høvlet møbeltræ.      

FORSINKELSER 
BIOBYG kan ikke tage ansvar for følgeskadevirkninger af forsinkelser. Ved forsinkelser henvender BIOBYG sig hurtigst muligt til kunden og aftaler nye betingelser. Ordre kan ikke afbestilles ved kortere forsinkelser.  

VILKÅR – MONTAGE OG BYGGESERVICE
Hvis BIOBYGs ansatte bygger eller monterer hos kunder sker det under følgende vilkår:  

– Hvis der opstår små opgaver (op til 4 timer) der ikke er aftalt, men som er nødvendige at udføre før det aftalte kan laves, har BIOBYG ret til at gøre dette for kundes regning. Taksten er 2021 390 kr. ex moms pr time. 

– Hvis der opstår større problemstillinger (mere end 4 timer) der skal løse før eller i forbindelse med det aftalte kontaktes kunden før arbejdet udføres.  

– hvis der opstår fejl eller ændringer der ikke er indenfor BIOBYGs ansvarsområde vil kunden i rimeligt omfang blive faktureret for de udgifter BIOBYG har i forbindelse med dette.  

– Tager opgaven mere end 1 dag skal kunden stille toilet til rådighed.