Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken:
BIOBYG, Højeløkkevej 23, 5690 Tommerup.

Ordrerne kan afhentes 24/7 (24 timer i døgnet 7 dage om ugen). De er placeret på en palle som er mærket med navn og postnummer. Man vil blive kontaktet når ordren er sat ud til afhentning (eller der er på forhånd aftalt en dato).

Ved fabrikken finder man også showroom og vareprøver.  

Fragt - pakker og stykgods

Småpakker

Ordre under 3 meter og 20 kg eller 2 meter og 30 kg sendes med almindelig pakkedistribution.
Det koster kr. 300,- inkl. moms pr. pakke.
Pakkerne sendes direkte til dør og det er et krav at de må stilles uden kvittering på modtagers risiko

Stykgods

Langt de fleste leveringer fra BIOBYG – Trælast, er stykgods og leveres med fragtmand. Det er vigtigt at man ikke kun kigger på priserne men også på betingelserne.

Priser

(for ordre over 2600 kr, under 1000 kg og max 300cm.)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne gælder fastland og brofaste øer.

Hvis ordren er under 2600 kr, over 1000 kg eller 300 cm vil man få et individuelt tilbud på fragt. I alle tre tilfælde er fragten dyrere end priserne ovenfor.

Betingelser

Stykgods bliver pakket på paller og leveres af lastbiler med lift og palleløfter (ikke kran). Levering er såkaldt kantstenslevering. Det betyder at fragtmanden stiller pallen på offentlig vej (fast underlag) så tæt på adressen som muligt. (i praksis er chaufførerne (som hovedregel) rigtig gode til at læsse af så det giver mening for både modtager og nabo.

OBS: Accepterer man et tilbud om levering fra BIOBYG accepterer man også at ordren må sættes uden kvittering fra modtageren.

Når ordren samles op af fragtfirmaet hos BIOBYG får modtageren en besked (sms/mail) og man kan forvente levering næste hverdag. Man modtager ligeledes et billede når ordren er læsset af.

OBS: det er modtagers forpligtigelse at oplyse hvis der kan være udfordringer i forbindelse med kantstensleveringen. Det er typisk i sommerhusområder, grusveje, kolonihaver osv.

Hvis der er udfordringer med almindelig levering fra lastbil med lift, kan vi tilbyde levering med mobiltruck – det giver mere fleksibilitet ved aflæsning. Levering med mobiltruck er i øvrigt lidt mere håndholdt end vores standardlevering.

OBS: Det er sjældent at der opstår problemer i forbindelse med leveringerne, men når det sker, er ene og alene chaufførens vurdering af tilgængelighed og aflæsningsmulighed der er gældende. Alle udgifter i forbindelse med genkørsel eller efterfølgende brug af mobiltruck påføres som udgangspunkt bestiller.

Når det er sagt forsøger vi altid at finde de bedste og billigste fragtløsninger – både som udgangspunkt og når der opstår udfordringer.

Kontakt gerne værkfører Jan Nyholmgaard på tlf: 30243016 hvis der er spørgsmål.