Indhold

  • Afgivelse af ordre 
  • Betaling
  • Levering
  • Returret – erhverv.
  • Returret – private.
  • Fejl og mangler
  • Vilkår – montage- og byggeservice

Afgivelse af ordre

BIOBYG betragter det som en ordre når der er fremsendt et tilbud pr mail og kunden pr mail har bekræftet tilbuddets indhold, betingelser og pris.

Betaling

Når ordren er klar til afsendelse eller afhentning – eller når produktet er leveret og monteret – fremsendes en faktura pr mail. Betaling skal ske via bankoverførsel. Det er en betalingsfrist på 3 dage netto ved afsendelse og afhentning og 14 dage ved leveret og monteret.

Hvis ordren udgør kr. 20.000,- inkl. moms eller mere, betales et depositum på 30% af den samlede ordre. Depositummet modregnes ved den endelige fakturering.
Ordren produceres først, når depositummet er indbetalt.

Levering

BIOBYG leverer som standard med fragtmand. Hvis man laver en aftale om levering med BIOBYG accepterer man at varen må kantstensleveres på adressen uden at kunden kvitterer for modtagelsen. Der sendes en sms til kunden når varen er afhentet hos BIOBYG og så vidt muligt også når varen er leveret på modtageradressen.

Ved modtagelse er det kundens ansvar at efterse ordren inden for 3 dage. Skulle ordren ikke være i overensstemmelse i forhold til indgået aftale, bedes kunden tage kontakt før fjerdedagen.

Returret – erhverv

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke returret til erhvervskunder.

Returret – private

Et køb af standarddimensioner i standardlængder hos BIOBYG kan fortrydes i 14 dage. Ordren annulleres, hvis varen indenfor 21 dage efter modtagelse er returneret i samme stand som modtaget.

Returadressen er: BIOBYG, Højeløkkevej 23, 5690 Tommerup.
Der opkræves et anbrud/pakningsgebyr på 600 kr. inkl. moms pr. ordre.

Terrassebrædder & bestillingsvarer

BIOBYG tilbyder IKKE returret på produkter der er tilpasset kundens længde, bredde eller særlige ønsker (fx malet el. høvlet).

BIOBYGs terrassebrædder fremstilles på bestilling. Da de tilbydes og tilvirkes i mange forskellige længder har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde returret på dem. Det ville kræve lagerplads vi simpelthen ikke har.

Fejl og mangler

BIOBYG afhjælper fejl og mangler ved det leverede i henhold til købeloven. Kontakt kontoret for løsning.

Savskåret egetræ

BIOBYGs hovedprodukt er savskårne egeplanker. Savskåret træ fremstår ”grovere” end høvlet træ og selv om vi beskriver og henviser til dette mange steder på biobyg.dk så modtager vi alligevel af og til klager fra kunder som betragter denne ”grovhed” som en fejl. Det er især førstegangskøbere af savskåret træ der kan opleve det som om de bliver snydt. Men billeder på biobyg.dk viser udelukkende produkter lavet af det samme savskårne materiale, som alle kunder modtager.  

BIOBYG afhjælper meget gerne fejl og mangler, men vi kan ikke afhjælpe en fejl, der ikke er der. Savskåret egetræ fra BIOBYG er et gennemført kvalitetsprodukt til en meget konkurrencedygtig pris. Men produktet kan ikke møde en forventning om høvlet møbeltræ. 

Forsinkelser og mangler i levering

BIOBYG kan ikke tage ansvar for følgeskadevirkninger af forsinkelser og mangler. Ved forsinkelser henvender BIOBYG sig hurtigst muligt til kunden og aftaler nye betingelser. Ordre kan ikke afbestilles ved kortere forsinkelser. BIOBYG kan vælge at eftersende eller kreditere det manglende i en levering.

Vilkår ved montage- og byggeservice

Hvis BIOBYGs ansatte bygger eller monterer hos kunder sker det under følgende vilkår:  

– Hvis der opstår små opgaver (op til 4 timer) der ikke er aftalt, men som er nødvendige at udføre før det aftalte kan laves, har BIOBYG ret til at gøre dette for kundes regning. Taksten er 432 kr. ex moms pr time. 

– Hvis der opstår større problemstillinger (mere end 4 timer) der skal løse før eller i forbindelse med det aftalte kontaktes kunden før arbejdet udføres.  

– hvis der opstår fejl eller ændringer der ikke er indenfor BIOBYGs ansvarsområde vil kunden i rimeligt omfang blive faktureret for de udgifter BIOBYG har i forbindelse med dette.  

– Tager opgaven mere end 1 dag skal kunden stille toilet til rådighed.