Om BIOBYG

BIOBYG er et maskinsnedkeri og trælast, der er specialiseret i lufttørret egetræ. Det er vi, fordi lufttørret egetræ efter vores bedste overbevisning er det optimale byggemateriale til udendørs projekter, der skal holde i mange år. Og så er det på mange måder et bæredygtigt materiale.

Vi indkøber kun egetræ fra skove, underlagt regler om bæredygtig drift, og fordi træet holder i årtier og besidder en høj brudstyrke, er det også bæredygtigt fra et økonomisk synspunkt. Endelig er der intet behov for kemiske efterbehandlinger og vedligehold, så her er der både tid og kemi at spare.

Vores egetræ bruges til terrasser, højbede, hegn, udebade, bænke, trapper og mange andre ting.

Vi leverer både byggesæt og træ i standardmål, men fordi vi også har eget savværk og maskinsnedkeri, kan vi også give skarpe priser på individuel tilskæring, høvling og/eller profilering, så du kan få lige præcis det, du har brug for til dit byggeprojekt.

BIOBYG har eksisteret siden 2016, hvor de første højbede i lufttørret egetræ blev produceret til en giftfri have. Og siden har det taget fart. I dag kan du finde en lang række produkter på vores virtuelle hylder, og der er også mulighed for at kigge forbi maskinsnedkeriet i Tommerup, hvor vi også har vores udendørs showroom.

Vi har fra begyndelsen været fascineret af lufttørret egetræ, fordi det besidder nogle fantastiske kvaliteter. Det er stærkt og ældes smukt, det er en fornøjelse at arbejde med og så har det fra naturens side en uovertruffen levetid – også ved jordkontakt. Eneste ulempe er, at det kan være svært at få fat i.

Vores mission er derfor at gøre egetræ tilgængeligt som udendørs byggemateriale for både private, offentlige institutioner, foreninger og virksomheder. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Bag om BIOBYG

Hvem er vi?

Mikael K. Bjerre

Ejer

Tlf: 3024 0119

medarbejder-Preben-300x400

Preben Uhrbak

Kundeansvarlig

Tlf: 3024 3016

medarbejder-Jacques-300x400-1

Jacques Hennie

Værkfører

Uffe Larsen

Maskinsnedker
Erik-Pedersen-Biobygger-BIOBYG

Erik Pedersen

Tømrer
medarbejder-Morten-300x400

Morten Laustsen

Snedker
medarbejder-Pia-300x400-2

Pia Juel

Kontor
medarbejder-tino-300x400-1

Tino Nordahl

IT & Marketing
medarbejder-pixi-300x400-1

Pixi

Hyggespreder

Medlemskaber

Dansk Industri logo