Om BIOBYG

Tanken bag

BIOBYG tilbyder og udvikler produkter som gør have og uderum lidt mere levende. – Lidt længere holdbarhed, lidt mindre gift, lidt flere insekter, lidt mere kunst & lidt mere leg.

Egetræ

Som man måske har bemærket, har BIOBYG specialiseret sig i produkter, der indeholder savskåret, lufttørret egetræ. Vi har selvfølgelig nogle standarder, men mangler man andre dimensioner, er man meget velkommen til at kontakte os.

Med på den værste

Har du en idé, hvor BIOBYGs grundtanke passer ind, så arbejder vi i alt! – jern, beton, glas, keramik, planter…. Vi ved ikke alt om alt, men med prisbevidst kreativitet og et stort netværk kan vi måske skabe nye løsninger. Det koster ikke noget at spørge.

Med-byg

Vi forsøger at have et element af med-byg eller selv-byg i vores produkter. Dels fordi det holder prisen nede, og dels fordi praktisk arbejde af og til er sundt for sjælen. Vi prøver derfor efter bedste evne at lave flere og bedre samlevejledninger, så flest muligt kan få sved på panden og vabler på fingrene.

Design af uderum

Ved at kombinere blomsterkasser, bænke, borde, hegn, espalier, hæk osv. kan man skabe gode grønne uderum. Vi laver meget gerne skræddersyede produkter eller haverum. Har man større projekter eller bare gode idéer, kontakt venligst kontoret.

Leveret og monteret

BIOBYGs bagmand – Mikael K. Truelsen – er også daglig leder af netværket Mand&bil. Det betyder, at der nationalt er 100+ professionelle handymænd og håndværkere, der står klar til at løse eventuelle anlægs- og montageopgaver. Det giver fleksibilitet: BIOBYG kan godt samle 10 højbede i Varde, sætte 40 bænke op i Holbæk kommune eller lave 10 skolehaver i Århus – hvis det skal være.

Den kreative platform

BIOBYG ønsker at stille BIOBYG.DK og montagenetværket til rådighed for andre kunsthåndværkere, designere og håndværkere. Har man udviklet et produkt/koncept, som man mener kunne passe ind i BIOBYGs ambition eller produktportefølje, så send et billede og en beskrivelse til post@biobyg.dk