Høvling - Kehling

BIOBYG har speciale i lufttørret egetræ. Men vi er også et helt almindeligt maskinsnedkeri der saver, flækker, høvler og kehler (profilhøvler) lige præcis det træ som kunderne ønsker på lige præcis den måde der er behov for. 

Et maskinsnedkeri behandler som hovedregel træ i længderetningen. Det er typisk håndlister, brædder med fer&not, profillister, terrassebrædder, gerigter, paneler osv.. Alle stykker træ der er høvlede på flere sider og har riller, former, rundinger osv. har været forbi et maskinsnedkeri. 

Vi arbejder både for træindustrien (byggemarkeder, trælaster osv.), byggebranchen (smedemestre, arkitekter) og private. Vi udfører altså både ”lønarbejde” hvor vi forarbejder andres træ og opgaver hvor vi selv tager ansvar for indkøb og forarbejdning. 

Den største ordre i 2023 var 6800 løbende meter rillede terrassebrædder i mahogni for Global Wood. Den mindste var 5 meter håndliste i røget eg for et fynsk trappefirma.  

Vores styrke er personlig betjening, rådgivning, fleksibilitet og opmærksomhed omkring alle ordrer. Hellere lille og vaks end stor og doven.

Prisniveau

Ved bestillinger på min 200 løbende meter koster processen 800 kr  for en opsætning af maskinen og 8 kr pr løbende meter. priseksempler er ex moms.     

Ring venligst til værkfører Jan Nyholmgaard på 30243016 eller brug formularen nederst på siden. Så kan vi hurtigt afklare om tid, pris og kompetencer passer til jeres opgave.

Kontakt os

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.