Havebænk
– EGFI

Egfi er en robust og rustik bænk i massiv egetræ. Egeblokken – ben og siddeblok – måler 18×35 cm. Bænken fås i forskellige længder mellem 100 og 296 cm. Egfi er muligvis vores mest naturtro havebænk, men den har samtidig en nærmest skulpturel æstetik med de store massive blokke, som den bygges af. Den passer fantastisk ind i lidt ‘vildere’ haver eller grønne områder med bevoksning, hvor den hurtigt kommer til at ligne en del af naturen.

Type

Bænk , Byggesæt i dele

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning Hvis produktet er Biohøvlet, betyder det at den holder dimensionen, MEN at der kan være en side eller to der ikke er så pæn som ved normal høvling. Pointen er, at man ved brug vender de pæne sider ud og de mindre pæne ind. På denne måde opnår vi mindst mulig spild.

Savskåret

Længde

100 cm (et ben) , 200 cm (to ben) , 250 cm (to ben) , 296 cm (to ben)

Dybde

36 cm

Siddehøjde

40-50 cm

Prisberegner
Byggevejledninger

Prisberegner

  • Længde (cm) *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Småpakker

Ordre under 3 meter og 20 kg eller 2 meter og 30 kg sendes med almindelig pakkedistribution. Små pakker koster 300 kr. Prisen oplyses i tilbuddet. Pakkerne sendes direkte til dør og det er et krav at de må stilles uden kvittering.

Fragt - stykgods

Langt de fleste leveringer fra BIOBYG er stykgods og leveres med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det er et krav at ordren må sættes uden kvittering på modtagers risiko. Læs de fulde betingelser for levering af stykgods her.

Priser stykgods

(for ordre over 2600 kr. under 1000 kg)

  • Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
  • Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
  • Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer. Prisen på levering oplyses altid i tilbuddet.

Afhentning

Man er altid velkommen til at afhente sine ordre (gratis) på Fabrikken. Det kan ske 24/7. Her finder man også showroom og vareprøver.

RELATEREDE PRODUKTER