Nøglefærdige petanquebaner

BIOBYG anlægger professionelle petanquebaner – se galleri her under.  Vi anlægger dem oven på jorden ved at bygge en ramme i lufttørret egetræ. Rammen fyldes med stigrus – et spilunderlag som foretrækkes i mange petanqueklubber. Den vedligeholdelsesfri levetid er 20+ år. 

Vi giver altid et tilbud – fast pris –  og petanquebanerne leveres som udgangspunkt i hele landet.

Før vi kan give et tilbud på en petanquebane, har vi et par spørgsmål. Skriv derfor venligst de ønskede banemål i formularen, så kontakter vi dig hurtigst mulig. Er der spørgsmål skal man venligst ringer til Mikael K. Bjerre på 30240119

Størrelse

Når der afvikles officielle mesterskaber i petanque, er banemålene  4×15 meter. Til ”hobby-brug” er en mindre bane fuldt ud anvendelig og vi laver dem derfor også mindre end 4×15 meter. De fleste laves i 3×12 meter og de skal være mindre end 2,5×10 meter.

Spiloverflade

Målet er at få en god overflade at spille petanque på. Banen må derfor hverken være for jævn eller ujævn eller for blød eller hård. BIOBYG bruger leret stigrus som spiloverflade. Det er en spiloverflade der bruges i mange petanqueklubber.

Pris

Prisen på en petanquebane afhænger af størrelsen, muligheden for at aflæsse materialer og om området er plant. Dette afklares pr telefon før tilbudsgivning.
Som udgangspunkt koster en nøglefærdig petanquebane 3×12 meter anlagt på et plant område ca. 33.000 kr. inkl. moms.

Kontakt os

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.