Lamelbænke i lufttørret egetræ

BIOBYGs lamelbænke er et kreativt byggekoncept. Vi kan  skabe bænke i spændende former – runde, S-formede, halvcirkler osv. Bænkenes højde kan varieres trinvis eller i hop. Bænkene kan have ryglæn eller de kan bygges så de rummer et bed eller en sandkasse.   

Lamelbænkene er ideelle til offentlige eller halv-offentlige områder. Her bruges de som urbane møbler, bålbænk eller som uformelt mødested (pausested) ved virksomheder, museer, kirker osv.  

Lamelbænkene bygges i lufttørret egetræ. Det er et smukt materiale der – uden nogen former for behandling eller vedligeholdelse – har en forventet levetid på mere end 15 år.  

Byggesæt 

Lamelbænkene forhandles også – i simple udgaver – som byggesæt. Her er træet skåret på mål og pakket sammen med de nødvendige skruer. Se mere om lamelbænken som byggesæt her:

Nøglefærdig – leveret og monteret 

Hvis man ønsker et tilbud på en nøglefærdig lamelbænk skal man kontakte os. Alle bænkene designes til det konkrete formål/placering og har derfor forskellig størrelse, udformning, underlag osv.  

Ring til Mikael K. Bjerre på 30240119 – så kan vi vende muligheder og udfordringer før vi giver et tilbud. Man kan også udfylde formularen nederst på siden – så ringer vi til jer. 

Priseksempel 

7/8 af en rund bænk med 400cm i udvendig diameter, og indvendig diameter ”hullet” 300cm, opsat på blødt underlag (græs) med én bølge (som på billede med kirke som baggrund) koster ca. 29.800 kr. inkl moms. 

For akitekter

Når man skal designe/tegne en BIOBYG lamelbænk har man brug for nogle oplysninger. Bænkens forløb styres efter den indvendige cirkeldiameter. Den kan minimalt være 200 cm (180cm hvis det er strengt nødvendigt). Dette sætter en begrænsning på hvor “hårdt” bænken kan svinge. Den normale bredde er 50 cm men bænken kan laves ned til 40 cm i bredden. Hvis bænken opsættes på hårdt underlag skal området være plant. Hvis underlaget er blødt (græs) graves benene ca 5 cm ned. På blødt underlag kan bænken (inden for rimelighedens grænser) følge underlagets niveau. Ring gerne til Mikael K. Bjerre på 30240119 for yderligere information.

Kontakt os

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.